Rijbewijs B (Auto)

Bij rijschool Meijer wordt je opgeleid als een veilige automobilist. De nadruk tijdens de lessen ligt op bewust en zelfverzekerd door het verkeer komen. Door deze stijl zullen leerlingen vlotter klaar zijn voor het rij-examen en het felbegeerde rijbewijs.

 

Aanmelden

Voordat je je eerste rijles kunt doen, moet je je aanmelden bij onze rijschool. Het aanmelden kun je doen voor op deze link te klikken, en alle gegevens juist in te vullen en te versturen. 

 

Plannen van een proefles.

Als je jezelf hebt ingeschreven ontvang je van ons een inlogcode. Hiermee kun je inloggen op een website/app, waar je direct rijlessen en een proefles kunt plannen.

 

De proefles.

Wanneer je een proefles hebt word je door de instructeur opgehaald bij je huis. De instructeur zal aanbellen en je in de auto wat dingen vragen en uitleggen. Daarna vertrek je met de instructeur naar de locatie waar jullie gaan oefenen met de bediening van het voertuig. 

 

De rijopleiding.

Tijdens de rijlessen leer je verschillende onderdelen van het autorijden: Bediening van de auto, veilig-, sociaal-, en milieuvriendelijk rijden enzovoort. De ene leerling heeft voldoende aan 15 lessen terwijl de andere leerling meer dan 40 rijlessen nodig heeft. De instructeur kan tijdens je eerste rijles(sen) een ruwe schatting doen over het aantal benodigde lessen.

 

Wil je rijlessen bij rijschool Meijer, meld je dan snel aan voor een (proef)rijles.